Sleutelscène - Aron Goossens (i.c.m Stilleven)
Makersdag 2022 - Sleutelscène-Aron Goossens © Anna van Kooij
Sleutelscène Aron Goossens, Makersdag 2022 © Anna van Kooij

Sleutelscène - Aron Goossens (i.c.m Stilleven)

Tijdens Sleutelscène, de solovoorstelling van Aron Goossens, is hij zoekende. Al sleutelend aan een kapotte motorfiets houdt hij zijn levensfilosofie, zijn reisfascinatie en liefde voor het motorrijden tegen het licht. Door de gesprekken die hij heeft gevoerd met anderen, ontstaat er verdieping in de zoektocht. Zoals Aron wil reizen, reist ook zijn onderzoek om aan relevantie te winnen en om tot bevredigende antwoorden te komen. Misschien antwoorden die de reislust stillen, of antwoorden die het vuur om te vertrekken alleen maar aanwakkeren. Sleutelscene is een voorstelling over reizen, schrijven, dromen, romantiek, levenslust, vrijheid en knallende motorfietsen.

Op deze avond zie je twee voorstellingen, Sleutelscène en Stilleven

Jonge makers uit het traject De Utrechtse Lichting presenteren zich in een afwisselende avond.
De Utrechtse Lichting is een initiatief van HKU Theater, Theater Kikker en Het Huis Utrecht. Een groep jonge theatertalenten, afgestudeerd in Corona-tijd, krijgt met dit traject de kans om zich te presenteren aan professionals in het werkveld en aan publiek. 

Tekst en spel
Aron Goossens
Scenografie
Annika Leeuwenkuijl
Tekstbegeleider
Marcel Roijaards

de Utrechtse Lichting

IN CORONATIJD AFGESTUDEERDE THEATERMAKERS PRESENTEREN ZICH

IN CORONATIJD AFGESTUDEERDE THEATERMAKERS PRESENTEREN ZICH

Tijdens de Makersdag 2022 bij ons in Het Huis Utrecht presenteerde de Utrechtse Lichting zich, een groep Utrechtse theatermakers die tijdens de pandemie is afgestudeerd.

Lees het volledige nieuwsbericht hier