MOEDERZIEL | Studio Figur
MOEDERZIEL 1
MOEDERZIEL 2
Vanuit Het Huis bij jou thuis
Nieuw werk

MOEDERZIEL | Studio Figur

Wanneer mensen in slaap vallen, ontwaken hun zielen. En terwijl hun dromen langzaam vorm krijgen, begint de reis. 
In het holst van de nacht ontwaakt de ziel van Alma. Ze ziet de nog zichtbare maskerafdrukken in Alma’s gezicht, de verkrampte spieren van een lange dienst in het ziekenhuis en een traan die van haar wang op het kussen glijdt. Ze voelt Alma’s gemis. Het gemis van de aanraking van haar moeder. Een troostende knuffel of een bemoedigende aai over haar rug. Ze weet wat ze moet doen en gaat op zoek naar Moederziel.

Een Live-cinema ervaring voor jou thuis
Sinds 3 mei is het fantastische team van Studio Figur aan het werk in Het Huis om deze bijzondere Live-cinema voostelling voor te bereiden, die jullie thuis kunnen gaan beleven! Live-cinema is een unieke mix tussen film en theater, een live gespeelde voorstelling die gemaakt is om thuis te bekijken. Met Moederziel maakt Studio Figur in samenwerking met filmmakers een tekstloze, poëtische live-cinemavoorstelling die je meeneemt op een zoektocht naar troost zonder aanraking. Het is een beeldende en filmische vertelling met acteurs, poppen, miniatuurwerelden en muziek die je online kunt bekijken vanuit de veiligheid van je eigen huis. 

Bekijk de TRAILER en begin de reis...

13 & 15 mei: voorstellingen met een extra dosis troost
Op donderdag 13 mei en zaterdag 15 mei organiseert Studio Figur een randprogramma, speciaal gemaakt voor zorgmedewerkers en een ieder die in deze tijd behoefte heeft aan een extra dosis troost. Op deze avonden nodigen we een artiest uit die de avond opent en eindigen we met een gesprek tussen regisseur Noufri Bachdim en sociaal wetenschapper Anouk Keizer. Zij zullen het samen gaan hebben over huidhonger en connectie ten tijde van Corona. 

 

Spel
Nina-Elisa Euson & Pluck Venema
Artistieke leiding & Regie
Noufri Bachdim
Filmregie
Aidan Vernee
Poppenbouw
Pluck Venema
Muziek
Sebastiaan Bax
Vormgeving
Yannick Verweij
Filmtechniek
Lester Kamstra
Technische productie
Marco Steenks
Techniek
Allard Vonk
Zakelijke leiding
Joeri van Spijk
Publiciteit
WildChild Agency
Illustratiebeeld
Djenné Fila

MOEDERZIEL

MOEDERZIEL

Trailer

Beproef de sfeer van MOEDERZIEL