TE GAST IN HET HUIS

TE GAST IN HET HUIS

HOOFDZAKEN is een lezingenreeks over mentaal & fysiek welzijn. Alle lezingen zijn gratis, maar aanmelden is verplicht.
8 juni 2023 | over het brein | Esther van Fenema & Géonne Hartman | in samenwerking met UU Vitality

Let op! Deze lezing is verplaatst van 15 juni naar donderdag 8 juni. Stond je al ingeschreven voor de oude datum, en wil je op 8 juni komen? Schrijf je opnieuw in via de button!

Van Fenema combineerde een studie geneeskunde in Utrecht en Leuven met het Koninklijk Conservatorium Brussel. In 1998 behaalde ze haar masterdiploma aan het conservatorium, om tien jaar later haar opleiding tot psychiater te voltooien aan het LUMC in Leiden. In haar periode als staflid in het LUMC, richtte ze de Muziekpoli op - gericht op musici met psychische klachten. Ze lanceerde de Mentale Schijf van Vijf, treedt op in verschillende media, heeft al drie boeken uitgebracht en is freelance violiste.

Met Esther van Fenema gaan we het hebben over de vraag: wat zeggen de patronen in het brein over jouw levensgeluk? Dat belooft een interessant gesprek te worden!

De live muziek op 8 juni wordt verzorgd door Géonne Hartman. Hartman is een opkomende singer-songwriter uit Utrecht. Haar debuutalbum is een warm, bitterzoet resultaat vol complexe arrangementen en prachtige stemklanken.