TE GAST IN HET HUIS
Nationaal Programma Onderwijs (NPO

TE GAST IN HET HUIS

HOOFDZAKEN is een lezingenreeks over mentaal & fysiek welzijn. Alle lezingen zijn gratis, maar aanmelden is verplicht. 

9 mei 2023 | over fomo | Lize Korpershoek & Terence Goodmann | in samenwerking met S.V. Contact

Lize Korpershoek is documentairemaker, presentator, illustrator en columnist - een bezige bij dus! In 2017 begon ze haar eigen wekelijkse YouTube-show Adviezen van Lize waarin zij antwoord gaf op typische millennial-dilemma’s en ook op Instagram is Korpershoek een hit, inclusief haar katten Dirk en Dennie. Ze won voor het laatste zelfs een prijs in 2019: Beste Instagrammer vanuit The Best Social Awards. Veelzijdig als ze is maakte ze de daarnaast videoclips voor Anouk, Yellow Claw en Lucky Fonz III. 

Als je zoveel doet als Lize Korpershoek, is het ook niet gek dat je af en toe last hebt van FOMO (Fear Of Missing Out). Ze gaat met ons het gesprek aan over de vraag: hoe verhouden we ons tot elkaar in de razendsnelle online wereld?

Deze avond zal de muziek verzorgd worden door Terence Goodmann. Dat belooft soulvolle pop in een elektronisch jasje met een vleugje HipHop. Terence vervult de zin van het leven door het verspreiden van vreugde en liefde. Als artiest & ambassadeur van de nacht schrijft hij al zijn teksten en melodieën zelf.