Studio 2
Huur deze ruimte
Festival van de journalistiek, 2017 - Foto: Sebastiaan ter Burg
Huur deze ruimte
Huur deze ruimte
Huur deze ruimte
Festival van de journalistiek, 2017 - Foto: Sebastiaan ter Burg
Huur deze ruimte
IMPAKT expert meeting
Huur deze ruimte
Makersdag 2020, Abhishek Thapar - Foto: Lion van den Brand
Huur deze ruimte
IMPAKT Festival
Capaciteit (afhankelijk van opstelling): 18-35 personen

Beamer

Geluidsinstallatie

Lichte ruimte

Uitzicht op de straat

Studio 2

Studio 2

Studio 2 is het middelste lokaal op de eerste verdieping. Het lokaal heeft zowel aan de straatzijde als de gangzijde een mooie partij ramen. Het is een lichte, klassiek aandoende ruimte die een goede concentratie geeft voor vergaderingen, workshops en audities. Studio’s 1, 2 en 3 zijn onafhankelijk van elkaar alleen vanaf anderhalve maand voor huurdatum te boeken op doordeweekse dagen.

Vergadering of workshop

Een latte macchiato bestellen bij onze barista's of een koffie- en theebuffet met (vegan en glutenvrije) zoetigheid? We zijn flexibel in ons aanbod en denken graag mee in opstelling en gebruik van ruimtes. Vers water staat sowieso voor alle deelnemers van je workshop of vergadering klaar. Een beamer, whiteboards of flip-over, we hebben alles in huis om je bijeenkomst te ondersteunen. 
Fotografie: Sebastiaan ter Burg

Informatie aanvragen

Niet overtuigd? We hebben nog meer ruimtes

Theaterzaal
Tribune: 172 personen

De Theaterzaal is de oude gymzaal van de school, omgebouwd tot een sfeervole theaterzaal. De zaal kan gebruikt worden voor theatervoorstellingen, evenementen, seminars en symposia. De zaal is zeer geschikt om plenair te starten en in werkgroepen uiteen te gaan in onze studio’s. In de zaal worden er met regelmaat door Het Huis zelf voorstellingen geprogrammeerd, wordt er ruimte geboden aan gezelschappen om te repeteren en is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld lezingen te organiseren.

De Theaterzaal bevindt zich op de begane grond, heeft een inschuifbare tribune, een kleedkamer en is voorzien van moderne licht-en geluidstechniek. De zaal is gelinkt aan het café en de tuin van Het Huis.

“We hebben ontzettend genoten van ons verblijf. Iedereen was even gastvrij en behulpzaam. (...) De zalen zijn prachtig, de catering uitstekend. Kortom, we hadden een heerlijke dag, zullen het zeker anderen aanraden en komen graag bij jullie terug.” 

- Directeur SHZG

Meer lezen
Koepelzaal
Capaciteit: 80 personen

Op de tweede etage, bereikbaar via lift en trap, vind je de Koepelzaal. De zaal heeft een inschuifbare tribune en geeft middels de luiken een prachtig uitzicht op Utrecht met zijn Dom. Deze ruimte is door zijn halve ronding een mooie lokatie voor kleine muziekoptredens, workshops, lezingen en debatten.

"Dank voor jullie super medewerking en fijne verblijf! Wat een mooi pand, heerlijke plantenwildernis en fijne collega's hebben jullie rondlopen!"

-Marjolein van Vucht, ClickNL 

Meer lezen
Studio 3
Capaciteit: 62 personen

Studio 3 is een theaterzaal en studio in één. De ruime en lichte zaal heeft een inschuifbare tribune met 50 zitplaatsen, een technisch grid met licht- en geluidsinstallatie en een ruim vloeroppervlak. De studio kan geheel verduisterd worden en is geschikt voor kleinere theatervoorstellingen, debatten en conferenties. Ook kan deze ruimte gebruikt worden als repetitie- of montageruimte. 

Meer lezen
Studio 1
Capaciteit (afhankelijk van opstelling): 18-30 personen

Studio 1 is de voormalige lerarenkamer van de school. In de hoek zit een uitsparing waar de kachel heeft gestaan en boven de zaal bevond zich het opberghok voor de leitjes en griffels voor de kinderen. De Studio heeft een bijzondere vorm waardoor hij intiem en informeel aanvoelt. Hiermee is de ruimte zeer geschikt voor vergaderingen en workshops.

Meer lezen
Stadstuin

We hebben een prachtige stadstuin op het zuiden, voorzien van een groot (deels overkapt) terras met tuinbanken gezellige verlichting, een houtkachel, schommel en wifi.
De tuin is net als ons café een gezamenlijke ruimte waar iedere bezoeker gebruik van kan maken. 

Meer lezen
Café en bovenfoyer

Bij binnenkomst valt je oog direct op de monumentale trap die ons café een bijzonder karakter geeft. Net als de grote oude schoolramen waar veel daglicht door naar binnen valt. Vijf dagen per week is ons café open als werkplek voor zzp'ers. Daarnaast is het een fijne ontvangstruimte voor koffie en thee of een gezellige borrel aan het eind van de dag. In overleg kan het café worden ingezet als locatie voor besloten bijeenkomsten.

 

 

 

Meer lezen