Club Huis

Club Huis

Art, drinks & snacks. Elke Club Huis selecteren we een nieuwe club makers met wie we op één avond een onvergetelijke ervaring creëren. Deze keer de #soundperformance-editie. 
Samen met jou en de kunstenaars maken we van Club Huis #3 een avond die je niet wil missen; een unieke mix van auditieve installaties, visuele effecten, beats, performances, drinks & snacks. 

Line-up:
Techno Meditations > Lisa Vereertbrugghen //
WHAT WE WANT TO HEAR > Ariane Trümper //
GUT > Diane Mahín //
UNBOUND > Paula Montecinos//
Undefined > Marijn Brussaard //
DJ-set > Life of Ryan //

Check de timetable hier

Techno Meditations > Lisa Vereertbrugghen //
Dans // Techno meditatie // Hardcore dansmeditatie

In deze dansmeditatie zoekt Lisa naar manieren waarop techno en meditatie zich met elkaar en onze lichamen verbindt. Luister en dans in deze 15 minuten activerende sessie! Een techno meditatie is een mix van techno classics met meditatie. Diverse techno subgenres, sommige hard, sommige zacht, ontmoeten verschillende meditatiepraktijken.
English spoken

WHAT WE WANT TO HEAR > Ariane Trümper //
Digital art // Immersive soundspace // Ruimtelijke geluidservaring

Hoe wordt geluid waargenomen en hoe ervaren we digitale ruimtes? Ariane creëert een nieuw soort podium, dat vooral gericht is op het gehoor in plaats van het zicht. De performance maakt gebruik van binauraal geluid, wat betekent dat het geluid driedimensionaal wordt weergegeven. Door de bewegingen van jou als deelnemer ontvouwt de voorstelling zich. Beweeg je vrij door de ruimte en ontdek!
Language no problem

GUT > Diane Mahín //
Live performance // Lichaamsgeluiden // Verbinding en vervreemding

Je hoort de geluiden van een binnenstebuiten gekeerd lichaam uit een futuristische wereld, waarin technologie verweven is met onze darmen. De performance brengt de fragiele grens tussen leven en dood auditief naar voren en creëert een intense lichamelijke ervaring.
Language no problem

UNBOUND > Paula Montecinos//
Live performance // Noisescape // Migratiereis

Deze sonisch-ruimtelijke ervaring neemt je mee als bij een concert of op reis. De verschillende geluidslagen van deze noisescape brengen het thema migratie en ontheemding naar voren. Een migratiereis die ons begrip van tijd, ruimte en grenzen verandert, in een poging hiaten in ons historisch geheugen te overbruggen.
Language no problem

Undefined > Marijn Brussaard //
Audiovisuele kunst // Installatie

DJ-set > Life of Ryan //
DJ-set // OPN, early synthwave & experimentele club muziek