Festival van de journalistiek, 2018 - Foto: Sebastiaan ter Burg

Lekker en goed eten met aandacht voor duurzaamheid vinden we belangrijk. We werken samen met lokale foodspecialisten met een gevarieerd, biologisch en smaakvol aanbod. Vertel ons je wensen, dan denken wij graag met je mee. 

Wij proberen een zo klein mogelijke voetafdruk achter te laten. Bij al onze producten kijken we naar lokaliteit, duurzaamheid en biologische afkomst. 

 

Koffie- en theebuffet

Wij kiezen voor biologische en fairtrade koffie en thee, met een lekker koekje natuurlijk.

EARTH Coffee en Bradley’s thee
Onze koffie is een biologische espresso melange van 100% Arabica bonen uit Guatemala, Peru en Nicaragua. Genietend van je kopje EARTH Coffee steun je projecten van EARTH Concepts & de Mocca d’Or foundation. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika. Mocca d’Or doneert via de Mocca d’Or Foundation aan projecten die direct een verbetering opleveren in de levensomstandigheden van de lokale bevolking op de koffieplantages.

Bradley’s thee is biologisch en Fairtrade gecertificeerd. De theezakjes hebben geen nietjes en kunststoffolie en zijn daardoor geheel recyclebaar. 

Zoetigheid en handfruitĀ 

We verrassen je graag met heerlijke smaakvariaties van Rose&Vanilla: lokaal gebakken, gezond en voor iedereen toegankelijk. De petit fours, ambachtelijk klaargemaakt met de beste biologische ingrediënten door Daphne, zijn allemaal glutenvrij en lactosevrij.
Ga je liever voor supergezond, kies dan voor handfruit.

Lunch

Geniet van een smaakvolle vegetarische lunch gemaakt van lokale biologische producten. Liever vlees of vis? Geef dit aan ons door. De Huislunch bestaat uit verschillende desembroodjes van bakkerij Neplenbroek, rijkelijk belegd door Familie van Rijk met een wisselend aanbod van biologische kazen, noten, groenten, hummus en diverse chutneys. Altijd vers, vegetarisch en van duurzame producten. Naast de broodjes serveren we fruit en sap. Pak je lunchtasje, kies een tafel uit en geniet van je smakelijke lunch!

Borrel

Kies waar je zin in hebt of ga voor een combinatie van onderstaande opties:
Kaas, nootjes en olijven
Luxe borrelplank (een combinatie van biologische worst, gerookte amandelen en een heerlijke kaasplank)
Bittergarnituur

Voor de borrel maken we een uitzondering op onze vegetarische basis met biologische bitterballen en worst. De worst van Brandt & Levie komt in spannende smaken en is gemaakt van eerlijk vlees.

Diner

Zin in een lichte maaltijd of kies je voor een diner? Little World Kitchen kookt vanaf scratch met pure producten en veel plezier heerlijke vegetarische maaltijden.
Pak een kleurrijke Indiase tiffin, kies een tafeltje uit en ga lekker zitten, onze barmedewerkers schenken je graag iets te drinken in.