TE GAST IN HET HUIS
© Karolina Maruszak

TE GAST IN HET HUIS

Robbert Vervloet neemt je mee in de ongebreidelde fantasiewereld van een personage dat grip probeert te krijgen op wie hij is - of althans dénkt dat hij moet zijn. Want succesvol zijn, betekent dat: deejayen voor een juichende crowd? Op survivaltocht gaan à la Bear Grills? Of simpelweg in staat zijn om een achterwaartse salto te doen?
In al zijn kinderlijke fantasie probeert hij al die dingen (en méér) uit. Soms mislukt dat op grandioze wijze, nu en dan wordt het onmogelijke mogelijk. Een zoektocht die pendelt tussen realiteit en fantasie, gebracht in de typische Vervloet-stijl vol zelfgemaakte decors, gebricoleerde rekwisieten en véél kartonnen dozen (die soms, maar lang niet altijd, ook gewoon als kartonnen doos dienst doen).

Praktische info:
Language: Nederlandstalig
Genre: Theater 12+
Toegankelijkheid: Stroboscoop aanwezig

Over het gezelschap: Theatermaker en acteur Robbert Vervloet speelde onder meer bij toneelgroep Elektra, fABULEUS, Het Paleis, Het Kwartier, Tuning People en Laika. Op televisie was hij te zien in Gevoel voor tumor en Loslopend wild. In De Studio creëert Robbert eigen werk. Zijn succesvoorstelling Terminator Too was onversneden blockbustertheater: een uit karton opgetrokken self- made ode aan popcultuur en filmgeschiedenis. In het zog van de voorstelling volgde de kortfilm Terminator Too - The Movie. Robbert Vervloet is een speelvogel pur sang - het soort huisdieren dat we graag hebben in De Studio.

Concept & spel:
Robbert Vervloet
Eindregie:
Randi De Vlieghe
Techniek:
Remco Wuyts & Jakke Theyssens
Muziek:
Linde Carrijn
Uitvinder/techniek:
Tim Oelbrandt
Bewegingscoach:
Anastassya Savitsky
Kostuums:
Marie Dries
Vormgeving:
Fran Van Gysegem
Productie:
Vervloet & De Studio
Met de steun van:
de Vlaamse Overheid
Campagne beeld:
Fran Van Gysegem
Scene beeld:
Karolina Maruszak