BUITENSHUIS
Te zien op
Diverse locaties
Steunpakket Talentvolle makers

BUITENSHUIS

Dit is MIJN tekst. Jij leest dit. Jij leest dit hardop in je hoofd - jij denkt dit. Maar deze tekst ís van MIJ. Ik heb ‘m bedacht. Ik ben de verzinner, de koning, de baas van de woorden en deze woorden zitten nu in jouw hoofd. Jouw hoofd zit vol met MIJN woorden, dus jouw hoofd is nu van MIJ. MIJN hoofd. Ik kan doen wat ik wil met MIJN hoofd. In MIJN hoofd kan alles. In dat hoofd dat jij hebt dat van MIJ is kan ik alles laten gebeuren, ik begin met MIJN hoofd naar MIJNMIJNMIJN te sturen, een voorstelling over hebberigheid, toe-eigening en grenzen stellen. Wat leuk dat je komt kijken naar MIJNMIJNMIJN met MIJN hoofd. Ik kijk er naar uit MIJN hoofd daar te zien.

MIJNMIJNMIJN is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar die vindt dat je hoofd van jezelf is en van niemand anders.

Steunpakket Talentvolle makers
Talentvolle (jonge) makers in de culturele sector hebben vanwege de coronacrisis lange tijd niet of nauwelijks hun werk kunnen produceren en presenteren. De provincie Utrecht heeft daarom budget beschikbaar gesteld om talentvolle makers in de culturele sector te stimuleren om nieuw aanbod te ontwikkelen. Het Huis geeft uitvoering aan de regeling Steunpakket voor Talentvolle makers Provincie Utrecht. Coupedeboule is een van de 13 makers/collectieven die een bijdrage ontvangen. 

Concept en spel:
Eileen Graham en Katelijne Beukema
Eindregie:
Ellen Goemans
Vormgeving:
Malou Palmboom
Productie:
Myrthe Ligtenberg