07.05.2021

SPRING 2021

Het blijft spannend in welke vorm het SPRING Festival 2021 op locatie, en dus ook bij Het Huis, plaats gaat vinden. Na de persconferentie van 11 mei zal het SPRING Team communiceren wat te maatregelen die dan bekend gemaakt worden betekenen voor het programma. Wij houden jullie op de hoogte! Lees intussen het SPRING Magazine, luister naar de PodCast reeks SPRING in het Diepe en reserveer je plek bij SPRING @Home!

SPRING @Home
is een programma speciaal ontwikkelt voor deze bijzondere tijd. Dit spannende programma brengt makers en hun verhalen naar de intimitet van je huiskamer. SPRING@home wordt een bijzondere ervaring. Je bent actief betrokken en komt in direct contact met kunstenaars en deelnemers over de hele wereld. De voorstellingen komen per post, telefoon en diverse online media naar je toe!

We lichten nu alvast een tipje van de sluier op: zes internationale kunstenaars en kunstgezelschappen verrassen met nieuwe interactieve thuisvoorstellingen, speciaal ontwikkeld voor de omstandigheden waarin we ons momenteel allemaal bevinden. In de intimiteit van je huis neemt de kunstenaar je mee naar een andere wereld en word je zelf hoofdrolspeler in het verhaal van de voorstelling...  Nieuwsgierig? Ga naar het SPRING @Home programma en reserveer je plek!

Magazine & PodCast
Intussen kun je ook al genieten van het mooie SPRING Magazine, bordevol info over de makers en hun werken en de PodCast serie die wij al op onze socials gedeeld hebben.  
Lees het MAGAZINE en luister naar de PODCAST reeks met Marte Boneschankser, Julian Hetzel, Dries Verhoeven, Ho Tzu Nyen en Florentina Holzinger.